Rentoudu painonnoston lomassa järjestämällä kesäiset juhlat

Rentoudu painonnoston lomassa järjestämällä kesäiset juhlat

Kesä on täällä taas, mutta monille painonnostoa harrastaville tai painonnoston parissa kilpaileville kesälomien alkaminen ei kuitenkaan merkitse lomaa treenaamisesta. Vaikka kova treenaaminen syystä tai toisesta jatkuisi koko kesän läpi, on tärkeää muistaa myös rentoutua treenaamisen lomassa – yksi erinomainen keino pieneen irtiottoon voi löytyä juhlien järjestämisestä perheelle tai ystäville!

Näin järjestät onnistuneet kotijuhlat

Onnistuneiden juhlien salaisuus on suunnittelu. Kun juhlat on suunniteltu hyvin, juhlat ovat oikeastaan jo puoliksi valmiit. Monet stressaavat juhlien isäntinä ja emäntinä olemista, mutta jos juhlat on onnistuttu suunnittelemaan huolellisesti etukäteen, on omista juhlista myös helpompi nauttia juhlapäivän koittaessa.

Juhlien suunnittelu alkaa usein teeman päättämisellä. Teeman päättäminen voi olla vaikeaa, sillä vaihtoehtoja löytyy paljon aina uima-allasbileistä teemabileisiin ja grillijuhlista hienostuneempiin illanistujaisiin. Inspiraatiota juhlien teeman päättämiseen voi hakea Partykingin verkkokaupasta. Kun sopiva teema on löytynyt, myös kaikki tarvittava juhlien koristelua ja järjestämistä varten on helppo tilata samasta paikasta vaikkapa suoraan kotiovelle, jolloin turhaa aikaa ei kulu edes paketin noutamiseen.

Kun juhlien teema on päätetty ja teemaan sopivat koristeet ja juhlatarvikkeet ovat tilauksessa, on hyvä suunnitella myös juhlien tarjoilua. Koska ravitseva ja tasapainoinen ruokavalio on painonnoston keskipisteessä, myös juhlien tarjoilussa on mahdollista panostaa sellaisiin ruokiin ja välipaloihin, jotka sopivat myös kovaa treenaaville – esimerkiksi näyttävät Deviled Eggs, perinteiset juusto- ja leikkelelautaset tai proteiinijauheesta valmistetut suolaiset pannukakut sisältävät runsaasti eläinperäistä proteiinia ja energiaa.

Makeaksi tarjoiltavaksi sopivat myös erilaiset proteiinijauheesta valmistetut leivonnaiset, kuten browniet sekä runsaasti energiaa ja mineraaleja sisältävät pähkinäsekoitukset. Juotavaksi on mahdollista valita sekä alkoholittomia että alkoholipitoisia juomia riippuen siitä, onko alkoholi sallittu kutsuvieraiden ja juhlien järjestäjän ruokavaliossa.

blacky