Rentouttavat tapetit painonnostajan makuuhuoneeseen

Rentouttavat tapetit painonnostajan makuuhuoneeseen

Kun rautaa nousee ja harjoittelu on rankkaa, tulee painonnostajan kiinnittää aivan erityistä huomiota omaan palautumiseensa. Terveellinen ruoka sekä riittävä lepo ja uni ovat tarpeen, jotta hänen kehonsa jaksaa kovaa harjoittelua. Tästä syystä painonnostajan kannattaakin panostaa viihtyisään kotiin, jossa on mukava rentoutua ja viettää vapaa-aikaa. Erityisen tärkeä huone palautumisen kannalta on makuuhuone, jonne kannattaa pyrkiä luomaan mahdollisimman rentouttava ilmapiiri. Hyvällä patjalla ja rentouttavilla tapeteilla pääsee jo pitkälle! Olemme koonneet tähän artikkeliin hyviä vinkkejä rentouttavien tapettien valintaan ja hankkimiseen liittyen. Vinkeistä kannattaa ottaa vaarin, sillä niiden avulla myös tapettien hankkiminen onnistuu rennolla otteella, harjoittelua häiritsemättä!

Mistä rentouttavat tapetit?

Jos tavoitteenasi on löytää rentouttavat tapetit painonnostajan makuuhuoneeseen mahdollisimman rennolla otteella ilman turhaa sähläystä, suosittelemme sinulle Kotitapetti-nimistä verkkokauppaa. Suosittu Kotitapetti löytyy https://www.kotitapetti.fi/ -osoitteesta. Voit helposti selailla laajoja tapettivalikoimia https://www.kotitapetti.fi/ -sivustolla ja lajitella hakutuloksia toivomiesi hakutoiveiden pohjalta. Kotitapetti tarjoaa käyttöösi myös näppärän tapettikompassin, jonka avulla voit etsiä juuri sinulle sopivaa tapettia esimerkiksi tapetin tyylin, värin tai kuvion perusteella. Myös TOP-listaan tutustuminen voi auttaa, sillä TOP-listalla näet Kotitapetin suosituimmat tapetit ja voit löytää niiden joukosta helmiä. Tällä hetkellä Kotitapettien suosituimpien tapettien joukosta löytyy esimerkiksi Nocturne-, Dahlia Garden- ja Hip Rose -tapetit.

Tapetin valinnan tueksi

Tapetin valinnassa kannattaa suosia omia lempivärejä ja omaa tyyliä. On lopulta makukysymys, millaisessa ympäristössä juuri sinä parhaiten viihdyt ja millaisen ympäristön koet rentouttavaksi. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että sininen, vihreä, vaaleanpunainen ja valkoinen koetaan sellaisiksi väreiksi, jotka rauhoittavat ja voivat auttaa helpottamaan stressiä. Esimerkiksi tärkeät kisat tai suuret tavoitteet voivat helposti aiheuttaa painonnostajalle ylimääräistä stressiä, jolloin kotona kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota kodin rentouttavaan visuaaliseen ilmeeseen. Voit selata Kotitapetin tapetteja myös niiden värien perusteella, mikä on hyvä keino halutessasi löytää erityisen rentouttavan värisiä tapetteja.

Sininen on monen suomalaisen suosikkiväri ja se on myös oivallinen valinta hektistä elämää elävän painonnostajan kotiin. Sinisen värin on todettu rauhoittavan mieltä sekä laskevan verenpainetta. Se voi auttaa vähentämään ahdistusta sekä laskemaan pulssia. Sininen sopiikin hyvin makuuhuoneen sisustukseen, kunhan sävyksi valitsee pehmeän ja mahdollisimman rauhoittavan sävyn. Rauhoittava sinisen sävy voi auttaa sinua nukkumaan rauhallisesti ja heräämään mahdollisimman lempeästi. Tämä auttaa sinua palautumaan rankoista harjoituksista ja kisoista ja keskittymään tuleviin suorituksiisi. Kokeile esimerkiksi yhden tehosteseinän tapetoimista rauhoittavalla Kotitapetin sinisävyisellä tapetilla ja huomaat pian eron entiseen.

Vihreä on toinen hyvä vaihtoehto painonnostajan makuuhuoneeseen, sillä sen on todettu laskevan stressitasoja. Rentouttavaa vihreää väriä voi yhdistää esimerkiksi tyylikkään beigen taikka haalean keltaisen värin kanssa, jolloin saadaan aikaan erityisen rentouttava vaikutus. Tutustu Kotitapetin vihreäsävyisiin tapettivaihtoehtoihin ja tee rentouttavia löytöjä!

blacky