Tallenna parhaat painonnostohetkesi MacBook prolla

Tallenna parhaat painonnostohetkesi MacBook prolla

Painonnosto on upea laji ja jos olet sen innokas harrastaja, haluat varmasti tallentaa parhaat painonnostohetkesi, kuten menestyksesi kisoissa, mahdollisimman turvallisella ja näppärällä tavalla. MacBook pro on loistava apuväline tässä tehtävässä! Nappaa hyvät vinkit parhaiden painonnostohetkiesi taltioimiseen tästä artikkelista!

Hanki käytetty MacBook Pro turvallisesti

MacBook Pro on upea laite, mutta sen hinta uutena saattaa hirvittää, etenkin, jos sinulla on tärkeät painonnostokilpailut tulossa tai joudut tekemään harrastustasi varten uusia hankintoja samaan aikaan kun MacBook Pron hankinta on ajankohtainen. Tällöin käytetyn MacBook Pron hankkiminen luotettavalta taholta on hyvä vaihtoehto. Käytetyn laitteen ostamiseen yksityishenkilöiltä liittyy suuria riskejä, ellet tunne myyjää etukäteen ja ellet tiedä, että hän on ehdottoman luotettava. Valitettavasti esimerkiksi Tori.fi:ssa on tullut vastaan myyjiä, jotka myyvät jopa laitteita, joita ei ole olemassakaan. Näin rahasi voivat mennä täysin hukkaan. Laadukas käytetty macbook pro kannattaakin hankkia mReselliltä.

Verkkokauppa mResell on luotettava käytettyjen Apple-tuotteiden verkkokauppa, joka tarjoaa käytetyille tuotteille reilun, 12 kuukautta voimassa olevan takuun. Kaupasta löytyy laaja valikoima myös MacBook Pro -koneita kilpailukykyiseen hintaan. Tällä hetkellä edullisin verkkokaupan MacBook Pro maksaa noin 550 euroa. Hinta riippuu koneen hinnasta ja kunnosta. Näppärä tähti-arviointi auttaa sinua arvioimaan koneen kunnon ennen ostotapahtumaa.

Drive haltuun MacBook Prolla

Drive kannattaa ottaa haltuun, kun haluat tallettaa parhaat painonnostohetkesi näppärästi ja turvallisesti hankkimallasi MacBook Pro -koneella. Drive tallentaa tärkeimmät hetkesi näppärästi pilveen. Tietokoneelle tallentamiseen verrattuna tässä on se hyvä puoli, etteivät taltioidut hetkesi katoa, vaikka kadottaisitkin koneesi vaikkapa kilpailumatkan tuoksinassa. Drivessa taltioituja tallenteita on mahdollista katsoa kaikilla laitteilla, kunhan vain muistat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Driven käyttäminen ei siis ole sidottu yhteen laitteeseen.

Voit luoda Driveen erilaisia kansioita erilaisia tallenteita varten. Voit luoda kansion esimerkiksi tiettyjä kisoja tai tietyn vuoden tapahtumia varten. Kansiot on mahdollista luoda myös esimerkiksi siten, että yksi kansio sisältää vaikkapa kilpailuihin liittyviä hetkiä ja toinen harjoitteluun liittyviä kohokohtia. Driveen on helppo tallentaa niin kuvia kuin videoitakin ja sinne on helppo palata katsomaan omia rakkaita muistoja.

Myös kuvien ja videoiden jakaminen Driven kautta on erityisen helppoa. Tämä ominaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa parhaat hetkesi myös läheistesi kanssa, vaikka he eivät pääsisikään mukaan tapahtumapaikoille. Tämä auttaa läheisiäsi pysymään kärryillä edistymisestäsi ja ehkä jopa ymmärtämään entistä paremmin innostustasi painonnostoa kohtaan.

Viihdettä tauoille MacBook Prolla

MacBook Pro on myös oikea viihdekeskus, kunhan siinä on toimiva nettiyhteys tai se on mahdollista liittää avoimeen verkkoon. Erilaiset suoratoistopalvelut, e-kirjapalvelut, sähköiset äänikirjat ja monet muut viihdepalvelut ovat helposti tavoitettavissa MacBook Prolla. Tiesithän, että myös Yle Areenaa on mahdollista käyttää Mac-koneella? Viime syksynä suomalaisia katsojia ilahdutti Disney+-palvelun saapuminen Suomeen. Esimerkiksi kisataukojen aikana ne tarjoavat oivallisen tilaisuuden rentoutua ja nauttia hyvästä viihteestä.

blacky